BMW
SERIES

Details

Klantnaam
BMW
Branding
Creatief concept • Logo ontwerp • Kopij • Film en animatie • Website • Marketingtools
Website
www.bmw.nl

Introductie

Hoe breng je krachtig vier verschillende BMW-series onder de aandacht? Simpel: op een manier waarop de doelgroep ook dagelijks zijn tv-series selecteert: via Netflix. Met een aanbod voor ieder wat wils, passend bij zijn smaak, emotie en beleving. De vergelijking met autorijden is snel gemaakt. En daarmee ook onze Serie-campagne voor BMW.

Het Netflix-idee is uitgerold via een online campagne. Hierin staan korte filmpjes centraal die sterk gericht zijn op emotie. Elke beleving is hierbij gekoppeld aan een BMW-serie. Met deze rijke content creëren we een lange doorlooptijd van de campagne. De filmpjes leiden naar de website waar ze snel een afspraak voor een proefrit kunnen maken. En uitnodiging waar BMW-liefhebbers massaal op reageerden. Zo stapte elke geïnteresseerde in de film van zijn favoriete genre. Met zichzelf in de hoofdrol.

Hoe we voor u het verschil maken?

Ieder merk heeft zijn eigen identiteit en eigen ambities. Net als uw organisatie. Het mooie daarvan? De strategie, huisstijl of campagne die we voor u realiseren, is net zo uniek als uw merk-dna. Want alleen met maatwerk maak je echt het verschil. Hoe dat er voor u uitziet? Dat bespreken we graag tijdens een persoonlijke afspraak.


contactpagina