Homestudios
5 inspirerende studio's

   

Details

Klantnaam
Homestudios
Branding
Positionering • Creatief concept • Kopij • Online brochure • Z-card
Website
https://homestudios.i-zine.nl/homestudios

Introductie

BAM inspireert met Homestudios bewoners om hun toekomstige woning alvast helemaal naar wens in te richten. Via een digitale 3D-reis door de woning worden ze begeleid bij het maken van alle visuele en praktische keuzes voor hun in- en exterieur.Het belangrijkste uitgangspunt is het bieden van een 9+-klantbeleving met altijd de juiste informatie en inspiratie op het juiste moment. Daarmee bezorgt Homestudios hun bezoekers nu al een geweldige woonervaring, terwijl het huis nog gebouwd moet worden.

Deze unieke ervaring begint natuurlijk al bij de communicatie rondom de Homestudios. Qua beleving, informatievoorziening, gemak … alles wat Homestudios in huis heeft, moet al voelbaar zijn in de uitingen die Homestudios promoten. Of we daarin geslaagd zijn? Absoluut. Met een 9+ uiteraard.


bekijk het online magazine

Hoe we voor u het verschil maken?

Ieder merk heeft zijn eigen identiteit en eigen ambities. Net als uw organisatie. Het mooie daarvan? De strategie, huisstijl of campagne die we voor u realiseren, is net zo uniek als uw merk-dna. Want alleen met maatwerk maak je echt het verschil. Hoe dat er voor u uitziet? Dat bespreken we graag tijdens een persoonlijke afspraak.


contactpagina