helder door eenvoud

helder door eenvoud

helder door eenvoud

helder door eenvoud

Groots in impact, sterk in eenvoud

✓ Wilt u dat uw merk de juiste mensen bereikt?
✓ Dat u top of mind bent bij uw doelgroep?
✓ En dat uw website leidt tot optimale resultaten?

Wij vergroten de merkwaarde van mens en organisatie. En zorgen dat ze een
begrip worden in hun markt.

Welkom bij reclamebureau Publik uit Eindhoven

Groots in impact
Sterk in eenvoud

Wilt u dat uw merk de juiste mensen bereikt?
Dat u top of mind bent bij uw doelgroep?
En dat uw website leidt tot optimale resultaten?

Wij vergroten de merkwaarde van mensen en organisaties. En zorgen dat ze een begrip worden in hun markt.

Welkom bij reclamebureau Publik
uit Eindhoven

Helder door eenvoud

Toe aan de volgende stap met uw merk? Om een nieuwe markt aan te boren, een andere huisstijl of merkbeleving neer te zetten? Of om de markt te verrassen met een grootse campagne? Wij zijn Publik uit Eindhoven en onze klanten ervaren al jarenlang de kracht van een klein, slim, creatief en enthousiast, no nonsens reclamebureau. Ons team met ervaren professionals tilt ook uw merk naar een hoger niveau. Wij maken het niet moeilijker dan het is. Publik, helder door eenvoud!

Laten we samen het verschil maken.

Marketing en strategie

>

Huisstijlontwikkeling

>

Campagnes

>

Content creatie en realisatie

>

Webapplicatie ontwikkeling

>

Vastgoedpromotie

>

Wat zeggen klanten over ons?

Het verschil maken voor onze merken. Dáár staan wij elke dag voor op en dáár doen we het voor. Elke klant heeft zijn eigen verhaal, maar allen hebben hetzelfde doel: het volgende level bereiken. En dat is precies waarom wij zo van ons vak houden.

CSI Persoonsalarmering

“Creativiteit, vakmanschap, visie en vasthoudendheid zijn enkele eigenschappen die bij mij naar boven komen als ik aan Publik denk. En het zijn juist die dingen die voor ons belangrijk zijn, zodat we ondanks de waan van de dag, toch verder komen met onze plannen. Ik ben heel blij met ze.”

Jan Verasdonck
Functie: Directeur

Convenience Concept

“Publik is een creatieve en flexibele organisatie. Indien er snel geschakeld moet worden, kun je altijd rekenen op hun hulp. Daarnaast zijn ze veelzijdig en hebben ze voor Convenience Concept prachtige producten geleverd. Van huisstijlontwikkeling, campagnes tot POS-materialen. Wij zijn erg blij met deze intensieve samenwerking.”

Danique Schonewille
Functie: Category & Marketing Manager

Optisport

“In diverse rollen bij verschillende bedrijven heb ik mogen werken met Publik. Het enthousiasme spat er altijd vanaf, waarbij de betrokkenheid en professionaliteit de boventoon voeren. Ik heb het altijd als een erg fijn bureau mogen ervaren, waarbij persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. De bedrijfslunch op kantoor in Eindhoven beviel erg goed, in ongedwongen sfeer leer je het hele team van een andere kant kennen en dat zorgt voor een beter en scherper resultaat.”

Floris Smits
Functie: Manager Marketing & Communicatie

Samen de volgende stap zetten?

U zoekt een klein bureau dat het verschil maakt met sterke communicatie? Publik verstaat al 25 jaar de kunst om merken terug te brengen tot hun kernkracht. Om het vervolgens verrassend en effectief te presenteren met strategische en creatieve merkcommunicatie die groots is in impact, en krachtig in zijn eenvoud.

Hoe dit er voor u uitziet? Maak nu een afspraak of vraag een offerte op.
Bel 040 7820 842 of neem contact op via mail.

Neem contact op