Klant (plaats, branche)
BMW Eindhoven
Disciplines

Concept en creatie
Realisatie


Gerealiseerd
Campagne logo

Campagne slogans

Landingspagina

BMW SERIES

Terug

Bekijk hier de landingspagina van de 'SERIES' campagne >

Verzin een campagne voor de verschillende volumemodellen.  Aan de hand van deze opdracht is het volgende concept tot stand gekomen. De volumemodellen van BMW bieden voor elk type rijder een geweldige rijervaring. Kijkend naar de trends van dit moment, hebben we alle modellen verwerkt in een overkoepelend concept: De Series

Vanuit dit oogpunt hebben we het concept verder ontwikkelt en uitgewerkt in een aantal mooie, exclusieve middelen; zoals 12 korte promovideo's, een GDN banners, een Landingspagina en Facebook berichten. Bekijk hier beneden het mooie resultaat!

Campagne logoCampagne slogans

Campagne slogansLandingspagina

Landingspagina
Terug naar Boven

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
Sinds de oprichting van Publik in 1999 is ons doel om steeds mooie en verrassende creaties te maken. Sterke merken en organisatie vertellen verhalen, die onvergetelijk zijn en die tot de verbeelding spreken. Wij helpen graag verhalen vertellen die ideeen tot leven wekken, die vernieuwing stimuleren of die verandering versnellen. Eigen verhalen waarmee je je publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart raakt. Die hout snijden en die er “ echt” toe doen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl

Pas cookie voorkeuren aan