Verbinden

Verbinden

Nadat het concept is bedacht, tot in de puntjes is uitgewerkt en alle middelen in de markt zijn gezet, verzorgen we voor elke klant passend advies gericht op optimalisatie van de communicatie met de doelgroep. Door te monitoren en de communicatiemiddelen steeds weer af te stemmen op de vraag/ behoeften, ontstaat er een hechtere band tussen de klant en de doelgroep en wordt deze bovendien versterkt. Zo zetten wij samen de doelgroep aan van beleving tot beweging.

Lees meer >
optimalisatie en publik reclamebureau

Optimalisatie

Nadat het concept is bedacht, tot in de puntjes is uitgewerkt en doorgevoerd, wordt er gefocust op het monitoren en herkennen van kansen. Door de communicatiemiddelen af te stemmen op dat wat de doelgroep vraagt of aangeeft, wordt het concept steeds opnieuw bijgeschaafd en geoptimaliseerd.

Lees meer >
optimalisatie jaar planning

Communicatie advies / planning

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van reclame maken en de te kiezen wegen van communicatie: het Media-advies. Wilt u uw organisatie of uw producten en/of diensten onder de aandacht brengen dan weten wij de weg!

Lees meer >
optimalisatie huisstijlbewaking

Huisstijlbewaking

Een huisstijl laat zien wie u bent. Voor uw doelgroep heeft u een herkenbaar en duidelijk verhaal. Met dit beeld van uw organisatie en uw merk is uw klant vertrouwd geraakt en men weet wat ze van u kunnen verwachten. Een bepaalde missie en visie worden uitgedragen. Een bedrijfscultuur waar u trots op bent. 

Lees meer >

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
Sinds de oprichting van Publik in 1999 is ons doel om steeds mooie en verrassende creaties te maken. Sterke merken en organisatie vertellen verhalen, die onvergetelijk zijn en die tot de verbeelding spreken. Wij helpen graag verhalen vertellen die ideeen tot leven wekken, die vernieuwing stimuleren of die verandering versnellen. Eigen verhalen waarmee je je publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart raakt. Die hout snijden en die er “ echt” toe doen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl

Pas cookie voorkeuren aan