Het team

Waarom we 's-ochtends opstaan

Sinds de oprichting van Publik in 1999 is ons doel om steeds mooie en verrassende creaties te maken die mensen raakt in het hart. Wij willen concepten bedenken die hout snijden en die er „ echt” toe doen. We geloven in creativiteit, in KLEIN en in de dag van morgen. Iedere dag naar huis gaan, wetende dat we er alles hebben uitgehaald wat erin zat.

Rob Verhoeven en Publik reclamebureau Eindhoven

Rob Verhoeven

CONCEPT, CREATIE en OPTIMALISATIE |  functioneel ontwerp 
Hij wordt ook wel het gezicht van Publik genoemd door het vaste klantenbestand wat hij de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd. Rob is de man van de grote lijnen, houdt op een rustige manier de overall-visie bij elk reclameconcept. Ondanks dat Rob niet iemand van de voorgrond is, is hij niet meer te remmen als hij over zijn werk praat. Zijn gedrevenheid en enthousiasme zet de klant in een actieve houding. Daarnaast houdt hij van architectuur, auto’s, kunst en skiën met vrienden. Rob is samen met Marieke eigenaar van Publik reclamebureau. In 1999 heeft hij Publik opgericht. 
 

Marieke verhoeven en Publik reclamebureau Eindhoven

Marieke Verhoeven

ANALYSE en OPTIMALISATIE | marketing, communicatie en events
Altijd denkend vanuit de klant gaat zij te werk. Extrovert als zij is, brengt ze op enthousiaste wijze uw boodschap over. Haar energie werkt aanstekelijk zodat iedereen met het juiste gevoel aan de slag gaat. Daarnaast is zij de spin-in-het-web van Publik en werkt ze als echte team-player met korte lijnen om alles zo snel en zo goed mogelijk voor u te regelen. Ook maakt ze tijd voor het bezoeken van diverse Events om nog meer inspiratie op te doen, voor haar zelf, maar vooral voor de klant en haar collega’s. Marieke is getrouwd met Rob en sinds 2009 mede-eigenaar van Publik. Haar specialiteit ligt bij marketing, communicatie en organisatie.

Heidi Martens en Publik reclamebureau Eindhoven

Heidi Martens

CREATIE en REALISATIE | vormgeving en fotografie
Gaat altijd voor het perfecte totaalplaatje en werkt als vormgever door tot het mooiste grafische ontwerp is gerealiseerd, dat de juiste sfeer van de klant uitademt. Door haar vrolijkheid en sociale karakter is het fijn om met Heidi samen te werken. Haar loyaliteit, aan klant en collega geeft een vertrouwd gevoel en geeft je een fijne basis om op door te pakken. Fotografie is naast haar werk ook haar passie in haar vrije tijd. Daarnaast houdt ze van vakanties, musea en is ze dol op chocolade.

Gijs Meevissen en Publik reclamebureau Eindhoven

Gijs Meevissen

CONCEPT en CREATIE | Storytelling en contentmarketing
De jonge hond binnen het team en Eindhovenaar met Limburgse roots. Jong in de breedste zin van het woord. Speels en vol enthousiasme vliegt hij elke uitdaging aan en maakt daarbij de vertaalslag naar online communicatie en sociale mediakanalen. Hij verzint creatieve ideeën vanuit zijn gevoel en denkt daarbij altijd aan de kracht van storytelling. Hij ziet de kansen voor creatieve (online) content en weet wat een concept naar een hoger niveau kan tillen. Hij is sociaal, communicatief sterk en behulpzaam. In zijn vrije tijd heeft hij een passie voor muziek en sport en gaat hij graag een hapje eten.

Kees van Beek

CONCEPT EN CREATIE  | Art-director en creatief ontwerp

Kees heeft inmiddels veel ervaring bij diverse reclamebureaus opgedaan als allround art director/grafisch vormgever en in die functie diverse offline, online, en crossmediale campagnes ontwikkeld. Hij denkt graag mee vanuit abstract niveau om het vervolgens te vertalen in krachtige, visuele en resultaatgerichte communicatieoplossingen. Met zijn analytische en doortastende kijk weet hij merkwaarden visueel en treffend te maken. Samen met een intuïtieve wijze van vormgeven dringt hij door tot de kern van het merk. Tevens is hij een groot voorstander van simpele en krachtige communicatie in combinatie met een tijdloos design. 


Teun van der Wijst

CREATIE en REALISATIE | DTP, vormgeving en video editing
Teun heeft Mediavormgeving gestudeerd aan het Radius College in Breda en is een vormgever, aanpakker, doorzetter en dienstverlenend van karakter. Jong als hij is staat hij open voor nieuwe uitdagingen en wil hij zichzelf altijd ontwikkelen. Kijkt hij even geen series op Netflix, dan is hij op het voetbalveld te vinden.

Danielle Ooms

CREATIE en REALISATIE | ICT
Daniëlle is afgestudeerd als grafisch vormgever op het SintLucas en is HBO ICT gaan volgen bij Fontys. Haar passie ligt bij illustreren en interactieve vormgeving. Bij Publik houdt ze zich voornamelijk bezig met online communicatie. Ze vind het prettig om samen te werken en vindt goede onderlinge communicatie belangrijk. In haar vrije tijd is ze te vinden in het zwembad, gaat ze graag op vakantie en maakt ze vaak leuke uitstapjes.

Lotje Berings

ANALYSE en OPTIMALISATIE | Account, communicatie en events
Sinds begin 2018 maakt Lotje Berings deel uit van het Go-Campaign team en van Publik. Voor bedrijven en ondernemers is het vaak een hele uitdaging om alle mogelijkheden die er zijn op social media, print en online gebied, effectief en doeltreffend in te zetten. Lotje kijkt er erg naar uit om samen met u een ideale mix te maken om uw bedrijf, event, product of dienst onder de aandacht te brengen.

Ingrid van Eyck

CREATIE en REALISATIE - Vormgeving en DTP

Ik zet een goed idee om in een belevenis voor anderen en weet als geen ander de kracht van vormgeving en styling te benutten. Mijn ambitie ligt bij grafisch vormgeven tot aan DTP-werk en pre-press. Door de vele afwisseling van de opdrachten en klanten is geen dag bij mij hetzelfde. Dat maakt mijn werk zo leuk. Ook in mijn vrije tijd ben ik ook graag creatief bezig. Mijn hobby's zijn kunst, koken, fotografie, typografie, sporten, tuinieren, schilderen, 3D printing, leergierig zijn, kennis delen.

Jacqueline van de Munckhof

AFSTUDEERSTAGIAIR
Ik ben Jacqueline van de Munckhof, 24 jaar oud. Vanaf Februari kom ik het team versterken met veel passie en creativiteit. Mijn passie ligt bij het maken van verschillende Multimedia uitingen. In mijn vrije tijd shop, reis en eet ik graag. Een nieuwsgierige, hardwerkende en creatieve designer die nooit opgeeft, dat is waar ik voor sta. Met mijn werk wil ik mensen overtuigen en ze een verhaal vertellen. Ik kijk er erg naar uit om te gaan werken binnen het team van Publik en GoCampaign. 

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
Sinds de oprichting van Publik in 1999 is ons doel om steeds mooie en verrassende creaties te maken. Sterke merken en organisatie vertellen verhalen, die onvergetelijk zijn en die tot de verbeelding spreken. Wij helpen graag verhalen vertellen die ideeen tot leven wekken, die vernieuwing stimuleren of die verandering versnellen. Eigen verhalen waarmee je je publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart raakt. Die hout snijden en die er “ echt” toe doen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl

Pas cookie voorkeuren aan