Maken

Maken

Samen met de content marketeer gaan de vormgevers aan de slag om alle creatieve communicatiemiddelen in een mooi jasje te gieten. Hierbij wordt de bedachte huisstijl bewaakt en wordt er gezorgd voor perfecte samenhang tussen alle communicatiemiddelen. Onze content marketeer voorziet alle middelen van pakkende teksten en start, indien nodig, met een eerste opzet voor de mediaplanning. Er wordt gekeken hoe en via welke kanalen de verschillende middelen in de markt worden gezet. Samen met de klant wordt de vormgeving afgestemd en gefinetuned. Is de klant meer dan tevreden? Dan pas zijn wij dat ook!

Lees meer >
internetapplicaties, website en publik reclamebureau

Internetapplicaties

Voor de ontwikkeling van een internetapplicatie is het belangrijk dat we eerst de informatiestroom goed in beeld krijgen. Aan de hand van een inhoudelijke verdieping zorgen we voor een goede website structuur. Deze indeling vertalen we naar een passende lay-out, ook wel wire-frames genoemd.

Lees meer >
Content en publik reclamebureau

Content

Content is belangrijk. Wat vertel ik en welke toon gebruik ik hierbij? Welk gevoel krijgt de ontvanger? Vragen die extra resultaat generen als dit goed wordt ingevuld.

Lees meer >
Webapplicaties, epublicaties en publik reclamebureau

E-publicaties

Onze kennis en ervaring van de laatste online innovaties zorgen voor een aangepaste, verrassende en heldere communicatie met uw doelgroep d.m.v. Ipad- en smartphone publicaties (o.a. mobiele websites) en interactieve PDF-documenten.

Lees meer >
Events en publik reclamebureau

Promotie / Events en organisatie

Beurzen en evenementen zijn ook een belangrijk onderdeel geworden van reclamecampagnes. Wij laten uw huisstijl terugkomen bij de ontwikkeling van beursstands, indoor(instore)- en outdoor-reclame, mock-ups en gadgets. Daarnaast nemen wij de organisatie van uw Event graag voor u uit handen. Elk uniek moment voor uw bedrijf verdient een goede organisatie. Of het nu gaat om een jubileum, winkelopening of beurs; wij maken er iets moois van. Zie ons ook als uw partner in piekmomenten.

Lees meer >
Drukwerk en publik reclamebureau

Drukwerk publicaties

Frisse, verrassende en heldere reclame-uitingen op papier danwel Print. Creaties op maat, passend bij de identiteit van onze klanten: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, with complement –cards, brochures, folders, leaflets, direct mail, nieuwsbrieven, magazines, boekwerken, verpakkingen, etiketten en banderols.

Lees meer >
Augmented Reality

Augmented reality

Met behulp van advanced augmented reality technology (AR) (bijvoorbeeld objectherkenning) kan er voor gezorgd worden dat de toegevoegde informatie op een intuïtieve manier kan worden weergegeven en er ook interactief mee kan worden omgegaan door de gebruiker.

Lees meer >

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
We zijn echte merkenbouwers. Zetten bedrijven en/of producten in hun kracht. Door heldere en eerlijke communicatie met waanzinnige campagnes, verrassende websites en complete huisstijlen die er echt toe doen. We geloven in creativiteit en in de dag van morgen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl