Het bureau

Helder door eenvoud

Publik reclamebureau heeft een open bedrijfscultuur met korte lijnen. Daarnaast stelt Publik zich nuchter op ten opzichte van reclame. Geen blabla: ”Helder door eenvoud” is onze visie bij de start van elke marketingstrategie en elk reclameconcept. De openheid binnen Publik wil ook zeggen dat we elkaar feedback geven en ontvangen ter verbetering van resultaten. De interne kwaliteit die hierdoor ontstaat, zorgt voor zowel tevreden klanten als medewerkers.

Wie zijn wij

Publik reclamebureau in Eindhoven is zoals onze klanten al vele jaren ervaren een klein, slim, creatief en super actief, full service reclamebureau, voor kleine èn grote merken en organisaties.

Klein staat zoals u weet voor o.a. slimmer zijn, dus veel minder kosten, alert moeten zijn, makkelijker en sneller schakelen, klein maar fijn, heel overzichtelijk, altijd bij de hand, persoonlijker, minder overhead, leuker, niet moeilijk doen en nog veel en veel meer interessante voordelen die perfect bij uw merk en organisatie zullen passen.

We vergelijken onszelf, als reclamebureau, het liefst met een kleine zeesleper, uitgerust met een zeer krachtige motor. In een overvolle haven sturen we met veel precisie en creativiteit het ons aangewezen schip, zeg maar uw merk, naar de juiste plek om het veilig en wel te laten aanmeren.

Klanten zoals BMW, MINI, Zeelands Roem, Heijmans, UMC Utrecht, Luzac, Purdey Mode, Douwe Egberts, Rosada Outlet, Daf Trucks en DHL hebben dat al met volle tevredenheid kunnen ondervinden.

Wij varen, samen met u, de juiste koers op alle gebied: van een grootse reclame campagne, verrassende website tot een complete huisstijl. En bij elke opdracht, groot of klein, gaan alle hens enthousiast voor u aan dek!

Dus zoekt u een flexibele, prijsbewuste, betrouwbare en ook nog leuke ankerplaats voor uw merk:
Bel of mail dan nu met Marieke of Rob. 040 782 08 42, info@publik.nl

Bekijk hier het team >

Bekijk hier ons portfolio >

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
Sinds de oprichting van Publik in 1999 is ons doel om steeds mooie en verrassende creaties te maken. Sterke merken en organisatie vertellen verhalen, die onvergetelijk zijn en die tot de verbeelding spreken. Wij helpen graag verhalen vertellen die ideeen tot leven wekken, die vernieuwing stimuleren of die verandering versnellen. Eigen verhalen waarmee je je publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart raakt. Die hout snijden en die er “ echt” toe doen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl

Pas cookie voorkeuren aan