Bedenken

Bedenken

Het paradepaardje van Publik! Geef ons iets om over na te denken en de grootste ideeën komen bovendrijven! Na een fase van verdieping naar de wensen en kansen van de klant, gaan we aan de slag met het bedenken van creatieve concepten die écht het verschil maken.

In deze fase gaan alle remmen los, zonder kaders gaan we te werk en komen grote ideeën samen in een trechter. Beetje bij beetje worden de ruwe randjes bijgeschaafd en ontstaat er een passend, op maat gemaakt concept. In samenspraak met de klant worden vervolgens de puntjes op de i gezet en kunnen de vormgevers aan de slag om alle creatieve communicatiemiddelen in een mooie huisstijl te gieten.

 

Lees meer >
huisstijlontwikkeling en publik reclamebureau

Logo- en huisstijl ontwikkeling

Het is voor ons een hele eer om een huisstijl voor u als organisatie te mogen ontwikkelen, omdat dit allesomvattend is: van bedrijfslogo tot de website, zelfs de kledingstijl van uw chauffeur of vertegenwoordiger of een vertaling van de huisstijl naar het interieur. 

Lees meer >
Webapplicaties, websites en publik reclamebureau

Websites en Apps

Online mag niet meer ontbreken in uw communicatiemix. Uw doelgroep wordt steeds mobieler. Informatie is overal te vinden en te krijgen. Door bij ieder concept de bezoeker centraal te stellen, houden wij het einddoel altijd voor ogen.

Lees meer >
Vastgoedpromotie, gebiedspromotie en publik reclamebureau

Vastgoed promotie

Eén van onze specialiteiten is vastgoed-promotie, een onderdeel van reclame waarin wij al ruim 18 jaar gespecialiseerd zijn. We hebben affiniteit met ontwikkeling en bouw. Wij weten welke informatie de ontwikkelaar, het bouwbedrijf of de makelaar nodig heeft als het gaat over contractstukken. Welke informatie belangrijk is voor de koper om te weten.

Lees meer >
Verpakkingen, verpakkingsontwerp en publik reclamebureau

Verpakkingsontwerp

De verpakking is één van de sterkste reclamemiddelen waarover een bedrijf kan beschikken. Veel producten en merken danken hun populariteit enkel en alleen aan hun verpakking terwijl ze verder eigenlijk weinig onderscheidende kenmerken hebben t.o.v. hun concurrenten. 

Lees meer >
Campagnes en publik reclamebureau

Campagnes

Wij ontwikkelen voor u campagnes waarin online- en offline- communicatiemiddelen gemixt worden gepresenteerd. We vinden het belangrijk dat de campagnes die we ontwikkelen er ook daadwerkelijk toe doen, iets toevoegen aan uw organisatie. 

Lees meer >
film en animatie en publik reclamebureau

Film/ animatie

Bewegend beeld is met de groei van contentmarketing steeds belangrijker geworden. Een goede indruk achterlaten zelfs nog meer. Filmpjes of animaties lenen zich perfect voor het neerzetten van een sfeer of gevoel. 

Lees meer >

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
We zijn echte merkenbouwers. Zetten bedrijven en/of producten in hun kracht. Door heldere en eerlijke communicatie met waanzinnige campagnes, verrassende websites en complete huisstijlen die er echt toe doen. We geloven in creativiteit en in de dag van morgen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl