Blogs

JE WOORDEN BEPALEN JE SUCCES!

Ben jij communicatiemanager of verantwoordelijk voor sales? En vind je het moeilijk om de juiste snaar te raken bij je klanten?

Lees meer >

VOOR IEDERE DROOM IS EEN PLAN!

Hoe mooi zou het zijn als je je klantcommunicatie, je omzet en je klanten naar een hoger niveau zou kunnen tillen met jouw passie, dienst of product.

Lees meer >

HOE BLIJFT U ZICHTBAAR OP FACEBOOK?

Veel bedrijven maken gebruik van Facebook voor de promotie van hun bedrijf. Ze kregen vaak veel respons op hun post en probeerde nieuwe trucjes uit om meer likes te krijgen. Maar nu, in 2018, wordt dit met de veranderingen binnen Facebook en de veranderingen in het privacybeleid een stuk lastiger. Hoe kunt u er in 2018 nog voor zorgen dat uw bedrijf zichtbaar is op Facebook?

Lees meer >

WAT DOEN STERKE MERKEN GOED?

Waarom is het ene merk sterker dan het andere? Waarom groeit de een harder dan de ander? Allemaal vragen die mij bezighielden. Doen ze meer aan reclame? Hebben ze een hoger budget voor hun marketing? Maken ze gebruik van tv-commercials? Zijn ze 24 uur online actief?

Lees meer >

PUBLIK RECLAMEBUREAU, EINDHOVEN
Sinds de oprichting van Publik in 1999 is ons doel om steeds mooie en verrassende creaties te maken. Sterke merken en organisatie vertellen verhalen, die onvergetelijk zijn en die tot de verbeelding spreken. Wij helpen graag verhalen vertellen die ideeen tot leven wekken, die vernieuwing stimuleren of die verandering versnellen. Eigen verhalen waarmee je je publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart raakt. Die hout snijden en die er “ echt” toe doen.

Publik reclamebureau
Groenstraat 2
5642 CB Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 782 0842
E-mail info@publik.nl

Pas cookie voorkeuren aan